Felnőttbarát programok 

Bükk Friday

Élménytúrák

Túráink, eseményeink nem teljesítménytúrák. Azoknak a vendégeinknek, szervezzük akik nagyon szívesen elindulnának a hegyekbe és az erdőbe, de egyedül, helyismeret nélkül nehezen szánják rá magukat. Átlagos erőnléttel mindegyik teljesíthető. Nagyon fogunk örülni ha itt a Bükkben kezded el velünk, vagy folytatod a túrázást. Mert a természet mindig nyitva van...

Erdőfürdő

Slow Forest

Sokfelé sokféleképpen nevezik, Erdőterápia, "Shinrin-yoku", Vadonterápia, Erdőfürdő, de bárhogy is nevezzük az erdőben töltött minőségi idő segít legyőzni a stresszt, és kutatások sora bizonyítja hogy jótékonyan hat testedre lelkedre. Gyere el és meglátod, hogy beleszeretsz! Az erdőmeditáció nem terápia. Maga az ERDŐ a terapeutád. A vezető csak összekapcsol vele.

Természetművészeti kaland

Élményalkotás

A környezethez való természetművészeti kapcsolódás különlegessége, hogy nincs szükség előzetes tudásra, nincs szükség eszközökre, nincs keret amin belül kell maradni. Tisztán és egyszerűen juttathatjuk kifejezésre élményeinket, szabadon áramolhat alkotóenergiánk, összhangban a minket körülvevő csodálatos teremtett világgal, a természetben, a természetből. 

Egy a természettel

Szakrális erdőfürdő

Kapcsolódás a több mint emberi világgal. Egy vezetett séta a gyönyörű dimbes-dombos környezetben, melyen időt adunk magunknak az elcsendesedésre, az elemekkel való kapcsolódásra, az égtájak által képviselt minőségek megérzésére, hogy megszólalhasson a természet. A csendes túra szakrális körökkel zárul, a természet erőhelyein.

Meserandevú

Szerelmes Meseút

A gyönyörűen kialakított meseládikók útján pajzán és szerelmes mesék, feladatok várnak rátok a falu legromantikusabb helyein! Minden meseládikó egy- egy lehetőség, hogy a könnyes vagy vidám mesék, kérdések, feladatok által jobban megismerd párod, vagy egy vidám csapatépítő mesetúrát járj végig, az év bármely napján.

Csak Te és a vadon

Egyéni erdőfürdő

Csak Te és a vadon. Vezetett erdőfürdő séta négyszemközt. Inspiráló, stresszűző kirándulás.  Miközben kicsit másként figyelünk a minket körülvevő világra, és belső tájakat is bejárunk. A természettel való minőségi együttlét gyógyító, regeneráló kapcsolódás mely segít kizökkenni, megérteni,. átgondolni, kikapcsolni, regenerálódni.


Nézd meg melyik programokat szeretik legjobban a hozzánk érkező felnőtt csoportok!

Töltsd le csoportajánlatainkat