Mese és természet gyerekeknek 

Gyerek erdőfürdő

Erdei hét próba

A gyerekeket, családokat várjuk egy kis létszámú 7 próbára a Tündérkert hotel parkjába, a természet kincseit kutatni, mókust lesni, sünit etetni, gesztenyét szedni, felfedezni, próbát kiállni a szabadban játszani, mesét hallgatni, alkotni! Miközben játszunk, kicsit másként figyelünk a minket körülvevő világra, belső tájakat is bejárunk.  Főleg általános iskolás korú gyerekeket várunk, de a családdal eljöhet a kistesó is. A játék végén oklevelet kapnak hét próbát kiálló gyerekek.

Meseút tanösvény

Családi kaland 

Noszvaj útjain 10 gyönyörű, kézzel festett házikót találsz, melyekben egy -egy, mesét, és a meséhez kapcsolódó játékos feladatot, beszélgetés indító kérdést rejtettünk el abban a reményben, hogy programunk nem csak vidám s tartalmas családi kikapcsolódás, baráti időtöltés, de lehetőséget ad egy belső utazásra is magunk és egymás jobb megismeréséhez. A Meseutat végigjárhatod a családoddal vagy mesemondós interaktív vezetést is kérhetsz.

Mese foglalkozások

Mese és alkotás

Mese műhelyeinkben nagy hangsúlyt kapnak az évkör, alkalom, vagy a csoport igényei szerint választott élőszóban elmondott különböző népek mesekincséből választott mesék, és az általuk inspirált kreatív alkotó munkák, a természettel való összekapcsolás, a hagyományőrzés. Az interaktív mesemondás különleges élmény, melyet hangolódó játékok vezetnek be. A meseélmény és az azt követő alkotás kézügyességtől függetleül sikerélményt, pozitív támogatást nyújt. 

Nézd meg melyik programokat szeretik legjobban a hozzánk érkező táborozók, iskolai és óvodás csoportok!

Töltsd le csoportajánlatainkat.