Családi mesemanufaktúránk játékaiMesejáró térképek

A Mesejáró térképet megrendelheted magában is, vehetsz hozzá figurákat, kártyákat vagy varázsnévválasztót. Úgy lesz leginkább a hasznodra, ha eljössz valamelyik Mesejáró térképes műhelymunkára. Ott megismertetünk a térkép használatával, és hogy miként tudod a kártyákkal kombinálni a feladatokat. A kezdő és haladó workshopok részleteit a Tudásátadás menüpont alatt találod, aktuális eseményeket pedig a Mesejáró Játékok , és a Farkaskő Egyesület közösségi oldalán

A Mesejáró térkép szimbolikus helyszíneivel, mesefiguráival, változatos feladataival, játékos és vidám tükröt mutat nekünk. A sok-sok meseországbeli birodalom és hely közül választva a gyerekek, és felnőttek egyaránt könnyen beszélnek az érzéseikről, a nehezen megfogalmazható gondolataikról, hiszen a gyermeki lélek nyelve a mese.

Hasznodra lehet gyors felmérésben, mesecsoportokban, gyerekfoglalkozásokon, önismereti munkában, csapatépítésben, fantázia és képzeletfejlesztésben, osztályokban, énerősítésben,  alkotó munkában, tábori programokban.

Kisebb maximum 10 fős csoportokhoz, egyéni munkához 110x70cm  - 35 000.- 

Osztályokba, táborokba, nagyobb csoportokkal való munkákhoz 140x100cm  - 45 000.-

Egyedi megrendelésre mágnestáblaként is elkészítjük.

Anyaga: Gyűrhetetlen, mindent kibíró, vízálló, érintésvédett molinó anyagból készült feltekerhető térképek, amit több méretben kézzel. készítjük és csomagoljuk. 

Grafika: Tátrai Vanda  

Postázás: Házhozszállítással tudjuk postázni, 2500 ft-ért. 

Mesehős készlet

A figurakészletet megrendelheted magában is, vehetsz hozzá segítő kártyákat vagy hajlékokat. Úgy lesz leginkább a hasznodra, ha eljössz valamelyik Mesejáró térképes műhelymunkára. Ott megismertetünk a térkép használatával, és hogy miként tudod a kártyákkal és figurákkal kombinálni a feladatokat. A kezdő és haladó workshopok részleteit a Tudásátadás menüpont alatt találod, aktuális eseményeket pedig a Mesejáró Játékok , és a Farkaskő Egyesület közösségi oldalán


A Mesehősfigurákkal emelhetjük a tétet a Mesetérképes munkában. A kézzel rajzolt, és vágott figurákból álló csomagban 37 mesebeli figurát gyűjtöttünk össze, törpétől az óriásig, Szomorú Királykisasszonytól a Csillagszemű Juhászig, Nap Anyától a Halálig. A hősök a tengeri kavicsok organikus formáit idézik, egy egy hős karakterének megfelelően kerek, vagy szögletes formát kaptak. A műanyag figurák jól kézbe vehetők, kicsiknek is könnyen kezelhetők.

Hasznodra lehet gyors felmérésben, mesecsoportokban, gyerekfoglalkozásokon, önismereti munkában, csapatépítésben, fantázia és képzeletfejlesztésben, osztályokban, énerősítésben, alkotó munkában, tábori programokban.

Grafika: Tátrai Vanda  

Ára: 22 000.-

Anyaga: Újrahasznos műanyag lapokon, kézzel kasírozva és vágva készítjük és csomagoljuk.

Méretek:  4 és 13 cm között

Csomagolás: A figurákat öko textiltárolóban küldjük.

Postázás: Házhozszállítással tudjuk postázni, 2500 ft-ért. 

 Hajlékok

A kártyát megrendelheted magában is, vehetsz hozzá figurákat, kártyákat vagy varázsnévválasztót. Úgy lesz leginkább a hasznodra, ha eljössz valamelyik Mesejáró térképes műhelymunkára. Ott megismertetünk a térkép használatával, és hogy miként tudod a kártyákkal és figurákkal kombinálni a feladatokat. A kezdő és haladó workshopok részleteit a Tudásátadás menüpont alatt találod, aktuális eseményeket pedig a Mesejáró Játékok , és a Farkaskő Egyesület közösségi oldalánA hajlékok használatával emelhetjük a tétet a Mesetérképes munkában. A 40 darabos kártyacsomagban  sok féle mesebeli otthont, kunyhót, lakot, kastélyt, palotát, viskót gyűjtöttünk össze. E hajlékokat pedig olyan különleges helyek egészítik ki, ahol egy igazi mesehős élhet, odúban, körtében, egy saját bolygón...

Hasznodra lehet gyors felmérésben, mesecsoportokban, gyerekfoglalkozásokon, önismereti munkában, csapatépítésben, fantázia és képzeletfejlesztésben, osztályokban, énerősítésben, alkotó munkában, tábori programokban.

Grafika: Balázs Kamilla Manna

Ára: 8 500.-

Anyaga: Karton  

Csomagolás: Öko textiltárolóban küldjük.

Postázás: Házhozszállítással

 vagy automatába.

Állat segítőkAz állatkártyák használatával egy újabb réteget nyithatunk a Mesejáró térképes munkában. A 40 darabos kártyacsomagban sok féle állatot gyűjtöttünk össze, hogy tudásukkal segítőkké, támogatóvá, erőforássá váljanak. Hasznodra lehet mesecsoportokban, gyerekfoglalkozásokon, önismereti munkában, csapatépítésben, fantázia és képzeletfejlesztésben, ökológiai játékokban és természeti érzékenyítésben, osztályokban, énerősítésben, alkotó munkában, tábori programokban.

Grafika: Balázs Boróka Anna

Ára: 8 500.-

Anyaga: Karton

Csomagolás: Öko textiltárolóban küldjük.

Postázás: Házhozszállítással vagy automatába.Itt tudod megrendelni a játékainkat