Minden, amire ránézünk, mesévé lehet, és mindenből, amit megérintünk, egy történethez juthatunk. 

Hans Christian Andersen

Ebben az évben a Bátrak Törzsét alakítjuk meg, ha van kedved

 VELED!

Alkotó fejlesztő mesefoglalkozásainkon, mesékkel, játékokkal, élményekkel, alkotással várjuk a gyerekeket, hogy a mesék rendteremtő erejével találkozva felismerjék erőforrásaikat, felfedezzék az összefüggéseket a világban, szerethetőnek és sikeresnek éljék meg magukat. 

Egy megtartó kiscsoportban találkozhatnak saját bátorságukkal. A foglalkozásokon játszunk, mesét mondunk, alkotunk a képzelet szárnyán barangolunk. Maximális létszám 7 fő.

Részletek a jelentkezés után!

" Azt szeretem a szakkörön, hogy minden nagyon élményes az elején mesét szoktak mondani.  Nagyon jó az egész, semmi nem uncsi és az is jó benne, hogy egy titkos helyeken tartjuk, van amikor el is megyünk sétálni és van amikor nem a természettel játszunk. Vanda nagyon kedves és a hangja is nagyon kedves minden gyerek nagyon szereti őt, és mindig segít. Mindig nagy meglepetés, hogy mit fogunk csinálni, még találós kérdést is szokott kérdezni, az is nagyon érdekes, nehezek, de nagyon jók. Azt is szeretem, hogy sose marad el. Nagyon érdekes dolgokat szoktunk csinálni a képzeletünk szerint és nincs legjobb óra, mert mindegyik jó, ha lehetne, én minden nap csak ide járnék. "