MeseErdő tábor végzett 

 2022 felnőtteknek

2022 Augusztus 14-18

Arra gondoltunk, hogy jó volna találkozni azokkal, akik a MeseErdő szemléletéhez kapcsolódnak, és összefűzni gondolataink fonalát. Egy szép helyen vagy a hegyen? 

Augusztusban gyere el velünk a hűvös bükki dombok közé. Mesélünk, túrázunk, erdőfürdőzünk, meserdőzünk, csak fekszünk a füvön, csak lessük a felhőket, rakjuk a tüzet, áldást kérünk az erdőre, szóba elegyedünk a fákkal, mosdunk a forrásokban. Persze alkotunk is és lesz természetművészet, kerámia és a mese fonalát is tovább fűzzük...

További részletek hamarosan!

Szállás: tábori közös hálótermekben. Egyszerű de nagyon rendben tartott, tiszta helyszín egy klasszikus úttörő tábor újragondolva. A Síkfőkúti tavak mellett az erdő hűvösében leszünk. Nagy tábori ház: emeletes és sima ágyak. Két fürdőszobával. 

Opcionális szállás lehetőségek: 

Amennyiben szeretnél külön házikót, erre is van lehetőség éjszakánként 

Ezek a választható családi házikók:

Apartmanházikó (2 személyes +egy pótágy, konyhával fürdővel),

Rönkház (2 személyes + 2 pótágy, konyhával fürdővel),

Retro kuckó (max 3 személy, egy kicsi tér, fürdő, wc, konyha külön épületben) áll rendelkezésre.

Étkezés: a közelben 4 féle étkezési lehetőség van itt fogunk ebédet kapni. A táborban teljesen felszerelt konyha is vár. 

A konyha: kávéval, teával felszerelt. Sütő, grillező, mikró, teafőző és minden szükséges edény van. A közelben két iható forrás is csörgedezik, innen hozzuk majd a vizet.

Felszerelés: nem kell különösebb felszerelés, de a túrázáshoz hozz kényelmes cipőt, ruhát, fürdőruhát, ha elugrunk fürödni. Vedd figyelembe hogy az erdőben mindig hűvösebbek az esték.

Távok: minden nap kirándulunk, erdőben, de nem sietünk sehová. 

Ára: hamarosan

Utazás: autóval 2 óra Budapesttől. Tömegközlekedéssel Egerig, onnan Noszvaj felé a síkfőkúti elágazásig, és innen 10 perc séta lefelé. Javasoljuk, hogy telekocsizzatok. A létszám kialakulásával összekötünk benneteket.