MeseErdő táborkurzus

 2022 Júliusus 11-17

Gyere el velünk a hűvös bükki dombok közé. Meserdőzünk, túrázunk, sétálunk, csak fekszünk a füvön, csak lessük a felhőket, rakjuk a tüzet, áldást kérünk az erdőre, szóba elegyedünk a fákkal, mosdunk a forrásokban és a mese fonalát is tovább fűzzük.... Közben megtanítjuk neked hogyan vezess MeseErdő sétákat. 

További részletek hamarosan!

Szállás: tábori közös hálótermekben. Egyszerű de nagyon rendben tartott, tiszta helyszín egy klasszikus úttörő tábor újragondolva. A Síkfőkúti tavak mellett az erdő hűvösében leszünk. Nagy tábori ház: emeletes és sima ágyak. Két fürdőszobával. 

Étkezés: az étkezést igény szerint választhatod ki. A közelben 4 féle étkezési lehetőség van itt fogunk ebédet kapni. A táborban teljesen felszerelt konyha is vár, ha inkább összeütnél valamit.

A konyha: teljesen felszerelt. Sütő, grillező, mikró, teafőző és minden szükséges edény van. A közelben két iható forrás is csörgedezik, innen hozzuk majd a vizet.

Felszerelés: nem kell különösebb felszerelés, de a túrázáshoz hozz kényelmes cipőt, ruhát, fürdőruhát, ha elugrunk fürödni. Vedd figyelembe hogy az erdőben mindig hűvösebbek az esték. Hozz füzetet a jegyzeteléshez.

Távok: minden nap kirándulunk, erdőben, de nem sietünk sehová. 

Ára: 186 000.-

Utazás: autóval 2 óra Budapesttől. Tömegközlekedéssel Egerig, onnan Noszvaj felé a síkfőkúti elágazásig, és innen 10 perc séta lefelé. Javasoljuk, hogy telekocsizzatok. A létszám kialakulásával összekötünk benneteket.

Biztosak vagyunk abban, hogy nekünk van a legeslegszebb tantermünk!  Nézz szét nálunk:

Tanulj a hűs erdőben, esténként csobbanj a tóban, gyere el mesét, erdőt, természetművészetet tanulni. 
Ha végeztél, vidd hírét annak a világnak, mikor az ember még mindennel ami él beszélni tudott!