Mesejáró alkotó műhely

A Mesejáró térképes worksop 100% ban gyakorlat, hogy az együtt töltött nap után elkezdhesd használni ott ahol szükséged van rá, legyen ez magánrendelő, iskola, könyvtár, csoport, vagy a saját családodban konyhád. 


Mesejáró térképes haladó workshop azoknak akik szívesen adnak ceruzát a gyerekek kezébe, szeretnék még izgalmasabbá tenni a mesés munkát, vagy csak néhány olyan segítőtársat szereznének melyek bárhol, bármikor bevethetők, még a legnehezebb közösségekben is sikert aratnak.

Ezen az alkalmon a Mesejáró térképhez hasznos alkotó, kreatív munkákat, és a meseországba léptetés játékait gyűjtöttük össze. 

gyors,

egyszerű,
sokszínűen variálható,
kézügyeséget nem igénylő játékok

amik gazdagabbá teszik a munkát és bármikor előkaphatod, ha elakadsz, ha játszanátok, ha feltöltődésre lenne szükség, vagy esetleg bevarázsolnál egy osztályt meseországba!

Gyakorlati workshopunkon megmutatjuk neked a kedvenc kreatív játékainkat a mesejáró térképpel. Ez a nap az alkotásé! Megtapasztalhatod, hogy mekkora öröm egy átváltozó rajzot, megmozduló firkát, varázslatos kincset készíteni.

A nap végén egy készlet másolható játékot vihetsz haza!

Gyere el, ha szeretnél megismerkedni játékainkkal, régi-új eszközünkkel, a varázsnév választóval, ha bővítenéd az eszköztárad, vagy szívesen kalandoznál velünk a mesék kreatív világában. Alkotójátékaink nagyon egyszerűek, kézügyeséget nem igényel semmi, ezen a napon!

Fontosnak tartom, hogy olyan eszközöket, játékokat adjak a gyerekek kezébe, amik mindenkinek sikerélményt adnak! 

Még a rossz tanulóknak, az ügyetleneknek, és a morcos kamaszoknak is. Olyan játékokat készítettem, amik azt mutatják meg, hogy milyen ügyesek, különlegesek vagyunk mindannyian, és mennyi kincset őrzünk magunkban. Ezekből válogattam erre a workshopra nektek!

Hasznodra lehet

-mesecsoportokban
-mesefeldolgozásban
-önismereti munkában
-csapatépítésben
-fantázia és képzeletfejlesztésben
-osztályokban
-énerősítésben
-alkotó munkában
-ha fontos, hogy elvarázsold a gyerekeket
-ha kell egy pár perc pihenés
-tábori programokban...

Tátrai Vanda alkotó-fejlesztő meseterapeuta a mesetérkép megalkotójának és Balázs Péter szobrászművész vezetésével. A workshop kis létszámú és jelentkezéshez kötött! 

Egy napos gyakorlatorientált workshopunkon mutatjuk meg, amihez feladat és kérdés gyűjteményt adunk, folyamatosan bővülő gyakorlatgyűjteménnyel.

A műhely ára: 20 000.-  

Gyere el ha szeretnél megismerkedni ezzel a csodás eszközzel, ha bővítenéd a szakmai eszköztárad, új egyszerú játékokat keresel a mesefeldolgozáshoz, vagy azon túl.

Hasznodra lehet-a családban-gyors felmérésben-mesecsoportokban-önismereti munkában-egyéni fejlesztésben-csapatépítésben-fantázia és képzeletfejlesztésben-osztályokban-énerősítésben-alkotó munkában-tábori programokban...


Tátrai Vanda alkotó-fejlesztő meseterapeuta a mesetérkép megalkotójának és Balázs Péter szobrászművész vezetésével. A workshop kis létszámú és jelentkezéshez kötött!


Ha bizonytalan vagy nézegesd meg a képgalériánkat, hogy lásd itt van-e a helyed! 

És ha még mindig vannak kérdéseid, anyagi, vagy technikai problémáid, keress nyugodtan!

emailben mesejaro@gmail.com vagy telefonon 20/514 93 55