mesejáró alkotó workshop


Mesejáró térképes haladó workshop azoknak akik szívesen adnak ceruzát a gyerekek kezébe, szeretnék még izgalmasabbá tenni a mesés munkát, vagy csak néhány olyan segítőtársat szereznének melyek bárhol, bármikor bevethetők.

Ezen az alkalmon a Mesejáró térképhez hasznos alkotó, kreatív munkákat, és a meseországba léptetés játékait gyűjtöttük össze. 

gyors, 

egyszerű, 

kézügyeséget nem igénylő játékok


amik gazdagabbá teszik a munkát és bármikor előkaphatod, ha elakadsz, ha játszanátok, ha feltöltődésre lenne szükség, vagy esetleg bevarázsolnál egy osztályt meseországba! 

Gyakorlati workshopunkon megmutatjuk neked a kedvenc kreatív játékainkat a mesejáró térképpel. Ez a nap az alkotásé! Megtapasztalhatod, hogy mekkora öröm egy átváltozó rajzot, megmozduló firkát, varázslatos kincset készíteni.

A nap végén egy készlet másolható játékot vihetsz haza!

Gyere el, ha szeretnél megismerkedni játékainkkal, régi-új eszközünkkel, a varázsnév választóval, ha bővítenéd az eszköztárad, vagy szívesen kalandoznál velünk a mesék kreatív világában. Alkotójátékaink nagyon egyszerűek, kézügyeséget nem igényel semmi, ezen a napon! 

Fontosnak tartom, hogy olyan eszközöket, játékokat adjak a gyerekek kezébe, amik mindenkinek sikerélményt adnak! Még a rossz tanulóknak, az ügyetleneknek, és a morcos kamaszoknak is. Amik azt mutatják meg, hogy milyen ügyesek, különlegesek vagyunk mindannyian, és mennyi kincset őrzünk magunkban.

 

Ezekből válogattam erre a workshopra nektek! 

Hasznodra lehet

-mesecsoportokban
-mesefeldolgozásban
-önismereti munkában
-csapatépítésben
-fantázia és képzeletfejlesztésben
-osztályokban
-énerősítésben
-alkotó munkában
-ha fontos hogy elvarázsold a gyerekeket
-ha kell egy pár perc pihenés 
-tábori programokban...

Tátrai Vanda alkotó-fejlesztő meseterapeuta a mesetérkép megalkotójának és Balázs Péter szobrászművész vezetésével. A workshop kis létszámú és jelentkezéshez kötött! A vírushelyzet változásával online is megtartjuk.

A részvétel regisztrációhoz kötött!


Kapcsolat

mesejaro@gmail.com

Tel: 20 514 93 55

Helyszín 

Budapest, Rámpa
VI: ker. Székely Bertalan 2/c (Kodály körönd).

Költség 

20 ezer forint mely tartalmazza az összes alapanyagot és eszközt, valamint az otthonra szánt mintadarabokat is, amivel rögtön elkezdhetsz dolgozni!