Mesehős készlet

Nincs raktáron

A kézzel rajzolt, és vágott figurákból álló csomagban 37 klasszikus népmesei figurát gyűjtöttünk össze, törpétől az óriásig, Szomorú Királykisasszonytól a Csillagszemű Juhászig, Nap Anyától a Halálig. A hősök a tengeri kavicsok organikus formáit idézik, egy egy hős karakterének megfelelően kerek, vagy szögletes formát kaptak. A műanyag figurák jól kézbe vehetők, kicsiknek is könnyen kezelhetők. 

Grafika: Tátrai Vanda

Anyaga: Újrahasznos műanyag lapokon, kézzel kasírozva és vágva készítjük és csomagoljuk.

Méretek: 4 és 13 cm között

Csomagolás: A figurákat öko textiltárolóban küldjük.

Postázás: Házhozszállítással tudjuk postázni, 2500 ft-ért.

22 000 Ft

A Mesehősfigurákkal emelhetjük a tétet a Mesetérképes munkában. Hasznodra lehet gyors felmérésben, mesecsoportokban, gyerekfoglalkozásokon, önismereti munkában, csapatépítésben, fantázia és képzeletfejlesztésben, osztályokban, énerősítésben, alkotó munkában, tábori programokban.

Családi mese manufaktúránkban készítjük a mesejáró térképeket és a hozzá tartozó játékokat, ezért időnként hosszú várakozási idővel tudjuk neked elkészíteni a kiválasztott játékokat. Kérjük ezt vedd figyelembe a megrendelésnél !

A figurakészletet megrendelheted magában is  és vehetsz hozzá segítő kártyákat vagy hajlékokat. Úgy lesz leginkább a hasznodra, ha eljössz valamelyik Mesejáró térképes műhelymunkára. Ott megismertetünk a térkép használatával, és hogy miként tudod a kártyákkal és figurákkal kombinálni a feladatokat. 

A Mesejáró térkép eszközcsomag használatát, workshopjainkon tanulhatod meg, aminek időpontjait a Mesejáró térkép megalkotója, Tátrai Vanda közösségi oldalán és eseménynaptárunkban találod!