Mesejáró térkép 140x100cm

A Mesejáró térkép szimbolikus helyszíneivel, mesefiguráival, változatos feladataival, játékos és vidám tükröt mutat nekünk. A sok-sok meseországbeli birodalom és hely közül választva a gyerekek, és felnőttek egyaránt könnyen beszélnek az érzéseikről, a nehezen megfogalmazható gondolataikról, hiszen a gyermeki lélek nyelve a mese.

Ez a legkedveltebb méret, mivel igazán attraktív felület, hamar behúz a játékba. Osztályokba, táborokba, nagyobb csoportokkal való munkákhoz mindenképpen ezt ajánljuk! 

Mérete:  140x100cm 

Anyaga: Gyűrhetetlen, mindent kibíró, vízálló, érintésvédett molinó anyagból készült feltekerhető.

Grafika: Tátrai Vanda

Postázás: Házhozszállítással tudjuk postázni, 2500 ft-ért. 

45 000 Ft

A Mesejáró térképet megrendelheted magában is, vehetsz hozzá figurákat, kártyákat vagy varázsnévválasztót. Úgy lesz leginkább a hasznodra, ha eljössz valamelyik Mesejáró térképes műhelymunkára. Ott megismertetünk a térkép használatával, és hogy miként tudod a kártyákkal kombinálni a feladatokat. A kezdő és haladó workshopok részleteit a Tudásátadás menüpont alatt találod, aktuális eseményeket pedig a Tátrai Vanda és a Farkaskő Egyesület közösségi oldalán 

A Mesejáró térkép eszközcsomag egy teljesen új világot tár elénk, mely a népmesék ősi tudására épül. Meseország térképével való játék egy csodálatosan lehetőség a csapatépítésre, a fantázia és kreativitás fejlesztésére, ugyanakkor több mint egy játék! A mesei helyszínek projektív felületként is használhatók. A mesék világában barangolva, lehetőségünk nyílik saját belső világunk feltérképezésére, az önismeret elmélyítésére, tudattalan folyamatainak felismerésére. Ez egy olyan vidám, gyerek-és felnőtt barát rendszer, amely játékosan és varázslatosan hatásos módon segíti a használóját, akár egyéni terápiában, akár csoportos foglalkozásokon. A speciálisan megrajzolt ősiségből származó mesei szimbólumok, helyszínek a lélek számára otthonos teret adnak, és szinte azonnal beindítják a mély belső gyógyító folyamatokat.

Kinek ajánljuk?

A Mesejáró térképpel való munka 3 éves kortól bármely korosztály számára ajánlott. A játék felhasználási területe hihetetlenül széles, a családon belüli dinamikák megismerésétől az iskolai vagy felnőtt csoportokig, és az egyéni terápiás ülésekig. Csoportvezetőként, tanárként, mesemondóként vagy terapeutaként pedig egy olyan segédeszközt ajánl, amit bárhol, bármikor elő vehetsz, biztos sikere lesz.

Eredet:

A Mesejáró térkép Tátrai Vanda mesemondó, meseterapeuta, grafikus munkája. A mesetérkép megalkotását számos kutatás előzte meg, és egy évtizednyi aktív használat alatt nyerte el jelenlegi formáját. Az alapötlet szorosan kapcsolódik Bajzát Mária mesepadagógiai tanításaihoz, a módszer pedig a metamorphoses meseterápia eszköztárához. 

A Mesejáró térkép eszközcsomag használatát, workshopjainkon tanulhatod meg, aminek időpontjait a Mesejáró térkép megalkotója, Tátrai Vanda közösségi oldalán és eseménynaptárunkban találod!