.

Mesemanufaktúra

Családi mese manufaktúránkban saját mesés programjainkhoz készítünk játékokat, alkotásokat, egyedi grafikákat, de amennyiben mesékkel foglalkozol, egyedi megrendelésre elkészítjük neked is. Úgy lesz leginkább a hasznodra, ha eljössz valamelyik Mesejáró térképes műhelymunkára. Ott megismertetünk a térkép értő használatával, és hogy miként tudod a kártyákkal és figurákkal kombinálni a feladatokat. A Mesejáró térkép műhelyek időpontjait az eseménynaptárunkban találod, részleteket pedig közösségi oldalunkon.


 A speciálisan megrajzolt ősiségből származó mesei szimbólumok, helyszínek a lélek számára otthonos teret adnak, és szinte azonnal beindítják a mély belső gyógyító folyamatokat. A Mesejáró térképpel való munka 3 éves kortól bármely korosztály számára ajánlott. A játék felhasználási területe hihetetlenül széles, a családon belüli dinamikák megismerésétől az iskolai vagy felnőtt csoportokig, és az egyéni terápiás ülésekig. Csoportvezetőként, tanárként, mesemondóként vagy terapeutaként pedig egy olyan segédeszközt ajánl, amit bárhol, bármikor elővehetsz, biztos sikere lesz.

Grafika: Tátrai Vanda

Anyaga: Gyűrhetetlen, mindent kibíró, vízálló, érintésvédett molinó, feltekerhető.

Postázás: 2500 ft-ért.

Árak:  

45 000 Ft (140x100cm )

35 000 Ft (100x70cm ) 


Kártyáink megújulás alatt vannak, új csomagolást, új grafikákkal bővült, megújult tartalmat kapnak, ezért átmenetileg nem elérhetők. Kérjük figyeld a közösségi oldalt vagy nézz vissza májusban! 

Az állatkártyák használatával egy újabb réteget nyithatunk a Mesejáró térképes munkában. A 38 darabos kártyacsomagban sok féle állatot gyűjtöttünk össze, hogy tudásukkal segítőkké, támogatóvá, erőforássá váljanak. Hasznodra lehet mesecsoportokban, gyerek és felnőtt foglalkozásokon, önismereti munkában, csapatépítésben, fantázia és képzeletfejlesztésben, ökológiai játékokban és természeti érzékenyítésben, osztályokban, énerősítésben, alkotó munkában, tábori programokban.

Grafika: Balázs Boróka Anna

Anyaga: Karton

Csomagolás: Öko textiltárolóban küldjük.

Postázás: Házhozszállítással vagy automatába.

Ára: átmenetileg nem elérhető


Kártyáink megújulás alatt vannak, új csomagolást, új grafikákkal bővült, megújult tartalmat kapnak, ezért átmenetileg nem elérhetők. Kérjük figyeld a közösségi oldalt vagy nézz vissza májusban! 

A kézzel rajzolt, és vágott figurákból álló csomagban 37 klasszikus népmesei figurát gyűjtöttünk össze, törpétől az óriásig, Szomorú Királykisasszonytól a Csillagszemű Juhászig, Nap Anyától a Halálig. A hősök a tengeri kavicsok organikus formáit idézik, egy egy hős karakterének megfelelően kerek, vagy szögletes formát kaptak. A műanyag figurák jól kézbe vehetők, kicsiknek is könnyen kezelhetők.

Grafika: Tátrai Vanda

Anyaga: Újrahasznos műanyag lapokon, kézzel kasírozva és vágva készítjük 

Méretek: 4 és 13 cm között

Csomagolás: A figurákat öko textiltárolóban küldjük.

Postázás: Házhozszállítással tudjuk postázni, 2500 Ft-ért.

Ára: átmenetileg nem elérhető


Kártyáink megújulás alatt vannak, új csomagolást, új grafikákkal bővült, megújult tartalmat kapnak, ezért átmenetileg nem elérhetők. Kérjük figyeld a közösségi oldalt vagy nézz vissza májusban!

A hajlékok használatával emelhetjük a tétet a Mesetérképes munkában. A 40 darabos kártyacsomagban sok féle mesebeli otthont, kunyhót, lakot, kastélyt, palotát, viskót gyűjtöttünk össze. E hajlékokat pedig olyan különleges helyek egészítik ki, ahol egy igazi mesehős élhet, odúban, körtében, egy saját bolygón...

Grafika: Balázs Kamilla Manna

Anyaga: Karton

Csomagolás: Öko textiltárolóban küldjük.

Postázás: Házhozszállítással

vagy automatába.

Ára: átmenetileg nem elérhető


A varázsnév generáló játékunk régi nagy kedvenc volt. Most új strapabíró és könnyű formában készítettük el, hogy segítsen akár kültéri akár benti foglalkozást tartasz.  A Mesejáró térképes és mesés foglalkozások remek kiegészítője lehet, segíti a rejtett vagy elfeledett képességek mobilizálását. A név válsztón indián, erdei, tündér és vitéz nevet választhatnak a kalandos kedvűek. A mesei név válsztása nem a kedvünk szerint történik, hanem a véletlen műve! Éppen ezért különösen izgalmas és találó. Ajánljuk egyéni munkában és csoportokhoz, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. iskolai mágnestáblákra is könnyen felrögzíthető.

Mérete: 100 x 100cm

Anyaga: Gyűrhetetlen, mindent kibíró, vízálló, érintésvédett molinó anyagból készült feltekerhető.

Grafika: Balázs Kamilla

Postázás: Házhozszállítással tudjuk postázni, 2500 Ft-ért.

Ára: 24 000 Ft


A Meseút egy különleges gondossággal 2012-ben megálmodott meseterápiás elvek szerint megalkotott szabadtéri tanösvény. A házikókat egyedi kézműves és alkotó technikákkal hoztuk létre. A tartalom meseterápiás gondossággal összeállított tematikát hordoz. Kérünk téged ha tetszett a Meseút gondolata, és Te is szeretnél ilyet keress meg minket! Tíz éves tapasztalattal, komplett szakmai háttérrel szívesen segítünk, hogy ne gyengítsük hanem erősítsük egymást. Egyéni konzultációt, szakmai mentorálást, gyártást, képzéseket, vagy teljeskörű megvalósítást is választhatsz! Weboldal

Egyéni árajánlathoz keress meg minket.

Kapcsolat

Meseboltunk játékait saját mesés munkáink segítéséhez alkottuk, nincsenek kereskedelmi forgalomban. A mesejáró térképeket és a hozzá tartozó játékokat egyedileg készítjük , ezért időnként várakozási idővel tudjuk neked elkészíteni a kiválasztott játékokat. Kérjük ezt vedd figyelembe a megrendelésnél !

.
.