Meseút tanösvények


A MESEÚT egy különleges mesékre épülő tanösvény melyet 2006 ban álmodott meg Tátrai Vanda és azóta alakul, formálódik, gazdagodik. A Meseút rendszere az írott folklór, a helyi legendák és tematikusan válogatott történetek metamorphoses meseterápiás feldolgozására épül.  A gondos válogatás, elemzés és feldolgozás után összeállított mesetárat, gyönyörű kézzel készített kinyitható házikókba rejtjük. A házikók egyedi festést, interaktív játékokat, beszélgetés indító feladatokat kapnak, hogy kicsiknek, nagyoknak, remek mulatság legyen az év minden napján! 

Reméljük, hogy tanösvényünk nem csak vidám s tartalmas családi kikapcsolódás, de lehetőséget ad egymás jobb megismeréséhez is.

Legfrissebb munkánk a János vitéz Meseút a gyönyörű Ráckevén. 

Ha van kedved kalandozni a mesék útján nézd meg a Meseút weboldalát vagy keresd fel a Családi Meseút közösségi oldalát vagy a felnőtt Szerelmes Meseút oldalát! 

Ha tetszik az ötlet és te is szeretnél Meseút házigazda lenni, keress meg minket, 10 éves tapasztalatunkkal vállaljuk, hogy neked is létrehozzuk a saját tanösvényedet, a szakmai mentorálástól akár a komplett meseterápiás, grafikai, digitális, szobrászati kivitelezésig egyesületünk munkatársaival. 

Folyamatos szakmai mentorálásunkkal készült el és üzemel a Győr melletti Aranyalma Mesekert. A Hajdúszoboszlói Mesekorzónak kivitelezőként, szépséges házikóit készítettük el.