MeseErdő vezetői intenzív tábor kurzus

2023. Július 1-7 Noszvaj- Síkfőkút


Azt kértétek legyen lehetőség tábori formában, intenzív MeseErdő műhelyre jönni hozzánk.

Nos egy csodás erdei helyszínt találtunk, ahol két kicsi tó és a bükk ölelésében 7 napunk lesz arra, hogy megmutassuk nektek hogyan és miért működik a MeseErdő programunk.

A tematika azonos a tíz napos programmal, naponta három blokkban tartunk elméleti, gyakorlati, mesés, művészeti és természetjáró műhelyeket ahol mindent megtanulhatsz.

Program: A csodás hűs erdei helyszínen esténként a ropogó tűz mellett beszélgethetünk, mesélünk, kapcsolódhatunk egymáshoz. No és persze azért a tanulás mellett lesz idő regenerálódni, feltöltődni, este koccintani, szalonnát sütögetni, a bejárhatod a csodás bükk dombjait velünk. Lesheted a felhőket és a víz fodrait. Elkalandozunk a barlanglakásokba, egy barlang étterembe, hogy frissen térj haza az új tudásoddal.

Vezeti: Tátrai Vanda metamorphoses meseterapeuta és Balázs Péter természetművész, szobrász, Milodánovics Ágnes vándortábor vezető.

Étkezés: a közelben 4 féle étkezési lehetőség van, a táborban pedig teljesen felszerelt konyha. Jelentkezéskor választhatsz, hogy előre megrendelt menüt kérsz, magadnak készíted, vagy minden nap választasz a közeli éttermek egyikében.

Rozmaring étterem és pizzéria

Síkfőkút Hotel és étterem

Kamrabolt hamburgerező

Nomád Hotel étterem

Szállás: tábori közös hálótermekben. Egyszerű de nagyon rendben tartott, tiszta helyszín egy klasszikus úttörő tábor újragondolva. A Síkfőkúti tavak mellett az erdő hűvösében leszünk. Nagy tábori ház: emeletes és sima ágyak. Két fürdőszobával. Itt mindenki kap helyet. Akinek nem felel meg a tábori közös szálló az a fenti két szállodában, vagy a közeli vendégházakban tud saját költségre szobát foglalni.

A konyha: kávéval, teával felszerelt. Sütő, grillező, mikró, teafőző és minden szükséges edény van. A közelben két iható forrás is csörgedezik, innen hozzuk majd a vizet.

Felkészülés: Jelentkezés után megküldjük azokat az anyagokat amiket előre kell elolvasnod, hogy aktívan, azonos szintről tudjunk haladni. Számíts erre a jelentkezésnél.

Felszerelés: nem kell különösebb felszerelés, de a túrázáshoz hozz kényelmes cipőt, ruhát, fürdőruhát, ha elugrunk fürödni. Vedd figyelembe hogy az erdőben mindig hűvösebbek az esték.

Távok: minden nap kirándulunk, erdőben, ha lehet kint mondjuk el az elméleti anyagokat is, de nem lesznek hosszú nehéz túrák, inkább erdei sétákra, erdőfürdőzésre számíts. Meglátod milyen jól fog esni ez az offline luxus, a testednek és a lelkednek is.

Ára: megegyezik a normál 5 hétvégés kurzus árával. 192 000.-  ami tartalmazza a közös szállást is.

A helyedet 50 000.- előleg befizetésével tudod lefoglalni. Az összeg maradékát pedig a helyszínen fogjuk kérni! Itt tudjuk a számlát is odaadni.

Április 30-ig befizetett előleggel, Korai Madár kedvezményt vehetsz igénybe! Így a teljes tábor költsége összesen 180 000.- ft. 

Amennyiben más módon szeretnél fizetni írj nekünk!

Tartalmazza az oktatást, a segédanyagokat, a könyvünket, a szálás költségét, az alkotó foglalkozások anyagöltségét.

Amennyiben nem kéred tábori közös hálótermi szállás lehetőséget, azt jelezd nekünk! 

Utazás: autóval 2 óra Budapesttől. Tömegközlekedéssel Egerig onnan Noszvaj felé a síkfőkúti elágazásig és innen 10 perc séta lefelé. Javasoljuk, hogy telekocsizzatok. A létszám kialakulásával összekötünk benneteket.